Ποια άλλη είπαμε ότι κρατάει ημερολόγια;

Aν νομίζεις ότι είναι κλισέ πως η εγκυμοσύνη είναι μια περίοδος, που βλέπεις τα πάντα αλλιώς κι αλλιώτικα σε θέλω εδώ.Πες μου ότι φοβάσαι την εγκυμοσύνη. Πες μου ότι αγωνιάς. Μίλα για ανασφάλειες ότι θα χάσεις τον ερωτισμό σου ως γυναίκα και παραδέξου ότι δεν ξέρεις αν είσαι έτοιμη για να γίνεις μαμά. Kι έλα να μας τα πεις από κοντά σε μια ακόμη (αγαπησιάρικη) παρουσίαση του βιβλίου της Στέλλας Κάσδαγλη από τις εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ, κοιλίτσα.com για να συζητήσουμε για τα μυστικά (και τα ψέματα) της εγκυμοσύνης και της μητρότητας.

ΥΓ1: Εκτός από τη συγγραφέα, θα μιλήσω κι εγώ (να σου πω ότι εγκυμονούσα δίδυμα κι είχα πείσει τον εαυτό μου ότι είχα διπλή αγωνία), η δημοσιογράφος Μαρία Νικόλτσιου (θα έχει αποκαλυπτικές ειδήσεις) κι η ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια Βάσω Σπυροπούλου (ειδικός σε θέματα «το κορίτσι κάνει τ” αγόρι ό,τι θέλει!» Από την κοιλιά μάλιστα). χα

Σημειώνεις; Public Γλυφάδας. Στις 15 Μαρτίου 2013, στις 19:00.
Βάζεις στη τσάντα σου στιγμές από την εγκυμοσύνη, στριμώχνεις σε μια τσέπη αγωνίες για εκείνον, που θα σε βλέπει ως μαμά και φτάνεις στο σημείο έτοιμη να καταλάβεις ότι δεν είσαι μόνη στον πιο απαιτητικό ρόλο της ζωής σου.

την αγάπη μου

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply