Όταν είσαι παιδί θέλεις τη μαμά σου εκεί στα καθημερινά. Να σου φτιάξει γάλα, ή ψωμί με βούτυρο και ζάχαρη (αγαπημένο μου), να σου πει παραμύθι ή μια πραγματική ιστορία με ευτυχισμένο τέλος, να σου πει ότι όλα είναι εντάξει, να σ’ αφήσει να ξενυχτήσεις με μια ταινία, ή σε κάποια γειτονιά, να σου δώσει το ό,τι για να βλέπεις πεντακάθαρα την αγάπη.

Όταν μεγαλώνεις οι ρόλοι αλλάζουν! Σε θέλει εκείνη (η μαμά σου) εκεί! Να της πεις ότι όλα είναι εντάξει, να της φτιάξεις τα μαλλιά ή και τα φρύδια (γιατί τώρα εσύ βλέπεις καλύτερα), να την αφήσεις να σου γκρινιάξει για το ό,τι (για τη σύνταξη, το μπαμπά, τη φίλη, το χρόνο…..).
Πόσο απλά είναι όλα! Όπως κι η αγάπη! Εκεί στα καθημερινά…..


ΥΓ1: Είναι τρελά εκκεντρική (και ροκ) αυτή η σχέση αγάπη μαμάς και παιδιού. Την αποζητάς (και τη δίνεις πρωταγωνιστικό ρόλο), αλλά με το χρόνο τη βάζεις στην άκρη (να παρατηρεί). Την έχεις ανάγκη (πάντα), αλλά λίγες είναι οι φορές που το παραδέχεσαι (μεγαλώνεις…).
Νομίζω όμως ότι στην πραγματικότητα αυτή τη σχέση δεν την ξεπερνάς ποτέ!
Κι όχι γιατί μαμά είναι μόνο μία (γιατί και ο μπαμπάς ένας είναι), αλλά γιατί αυτή η μορφή περιέχει για τη ζωή σου, για τη μέρα σου, για την κάθε στιγμή σου υλικά για να έχει ενδιαφέρον η διαδρομή σου*….
* (σήμερα μπορούμε να μοιραστούμε αλλιώς αυτή τη συγκλονιστική αγάπη)


ΥΓ2:  Eυχαριστώ από καρδιάς την ελληνική ομάδα της P&G που με μαεστρία και τρυφερότητα θέλησε να μου πάρει λέξεις, συναισθήματα και σκέψεις μιας μοναδικής σχέσης και διαδρομής και να μου το κάνει εικόνα σήμερα…..
Σημαντική σημείωση: Στην επιτυχία του να μη φεύγουν τα δάκρυα την ώρα που λέω τα δικά μου στο ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΙΝΤΕΟ, παίζει σημαντικό ρόλο η Άσπα, που ενώ ετοιμάζεται παραμένει το ίδιο αγχωμένη (και συγκινημένη). Και το μοιράζεται αλλιώς κι αλλιώτικα…..


YΓ3: Το βίντεο μάλλον το’χεις δει ήδη (κυκλοφορεί εδώ και 2 ημέρες στις ψηφιακές γειτονιές), αλλά όσες φορές και να το δεις, πάντα το ίδιο θα νιώθεις. Συγκίνηση κι απέραντη αγάπη για τη δική σου μαμά!…

(εδώ φεύγουν και δάκρυα…..)

ΥΓ4: Τραγούδι, γέλιο, παρατήρηση, αγάπη κι ευχή! Πάντα μια ευχή να συνοδεύει κάθε διαδρομή και κάθε στιγμή! Αυτή είναι η μαμά μου! Εκεί στα καθημερινά για να φωτίσει το σκοτάδι και να μου ψιθυρίσει ότι η ομορφιά βρίσκεται στα απλά… Σε μια φέτα φωμί με βούτυρο και ζάχαρη και μια αγκαλιά, σε ένα υποβρύχιο βανίλια κι ένα χάδι….

Χρόνια γλυκά σε κάθε μαμά!

YΓ5: «Μαμά η δύναμη της καθημερινότητας έχει το άρωμά σου»…..

Ευχαριστώ μαμά!…..