(Αγαπώ 2 αγόρια, παράλληλα και διαφορετικά. Πολύ διαφορετικά.)

8 χρόνια και κάτι προσπαθώ να προσαρμοστώ στη νέα συνθήκη παράλογης αγάπης του σπιτιού, όπου ό,τι κι αν συμβεί τ’ αγόρια δεν φταίνε. Έρωτας είπες; Βάλε και εξάρτηση και το’χεις το θέμα.


Το ένα αγόρι μου γελάει συνέχεια, μ’ αγκαλιάζει όποτε, αστειεύεται συχνά, γκρινιάζει παράλογα και με προκαλεί διαρκώς. Ανακάτεψε τώρα τη σειρά και δες όλο το σκηνικό.
Το άλλο αγόρι με κοιτάζει πονηρά, τρέχει γύρω μου, χαρίζει φιλιά σε αποκλειστικότητα και με αποκαλεί τρελήηη. Μετά προσθέτει κι ένα «είσαι η καλύτερηηηη» και πάρε με στα πατώματα εμένα.

Δε θέλει και πολύ μια γυναίκα για να νιώσει μοναδική, αξιαγάπητη κι ενδιαφέρουσα. Όχι θέλει;

υστερόγραφο 1: Αγόρι που σου κλείνει το μάτι το πρωι για καλημέρα και σου κολλάει πέντε για καληνύχτα το θέλεις στη ζωή σου ως το πιο απίθανο φιλαράκι στα δύσκολα.

υστερόγραφο 2: Αγόρι που δεν παραδέχεται τις αδυναμίες του, δεν σε φιλάει συχνά κι ενώ σου πάει κόντρα στο ό,τι, σου ζωγραφίζει κόκκινες καρδιές, το θέλεις στην καθημερινότητά σου για να ξυπνάει τις αισθήσεις σου.

υστερόγραφο 3: Είναι πολλές οι διαφορές από αγόρι σε αγόρι. Και κάθε αγόρι έχει τον τρόπο του να σου πει σ’ αγαπώ. Αυτό.

καλό Ιούλιο αγορομάνα (και γενικά Ελληνίδα μάνα, που αγαπάς αλλιώς κι αλλιώτικα)

τάδε (μαμά) Έφη…