Μαμά για απόλυση;

Οι περισσότερες μαμάδες αυτής της εποχής (φίλες μου) κάνουν κυρίως νοήματα στην οθόνη. Με τα παιδιά επικοινωνούν μέσα από παράξενους ρόλους. Παίζουν λοιπόν: «το φάντασμα», «την αόρατη φίλη» ή «τη σχεδόν γνωστή».


Για 30 ολόκληρα  λεπτά σκέφτομαι ποια από τις 3 μεταμφιέσεις έχω. Νομίζω ότι είμαι και στις 3. Εναλλάξ για να μη βαριόμαστε. Κι εκεί που το δάκρυ είναι έτοιμο να κυλήσει και να χαθεί στο ταλαιπωρημένο μου πληκτρολόγιο ανοίγω 2 νέα παράθυρα. Και χάνομαι σε λέξεις, εικόνες και μουσικές. Και κάνω Like και σχόλια. Kαι μετά δοκιμάζω και μερικές σκέψεις για νέες εμφανίσεις. Μου προτείνω το «παιχνιδιάρα μαμά», ίσως το «συγκαταβατική συγκάτοικος» και με μια μεγαλύτερη σιγουριά καταλήγω στο «φίλη εμπιστοσύνης».


Αυτές είναι οι ολοδικές μου στιγμές αδυναμίας. Και ψάχνω διαρκώς το «μαμαδίστικο προσανατολισμό» μου. Κι ενώ προλαβαίνω να σκεφτώ για δευτερόλεπτα ότι είμαι μαμά για απόλυση, σκάει από το δωμάτιο των αγοριών μου το:…. «καληνύχτα γλυκούλα»!

Τι λες εδώ;

ΥΓ1: Είναι ωραίο να είσαι παιδί. Δεν μένεις ποτέ στις αδυναμίες και τα λάθη.

ΥΓ2: Μεγαλώνω λοιπόν και προβληματίζομαι για το τι και το πως. Για το αν κι εφόσον….

Αν έχεις να προτείνεις τρικ να επιστρέψω στα παιδικά, μου λες…

καλό κουράγιο και στο δικό σου ρόλο!

photos source by: http://pinterest.com/beautydiaries/all-write/

Tags: , , , , , , ,

3 Σχόλια to “Μαμά για απόλυση;”

  1. Ο/Η Εύη λέει:

    Το έργο μας πολύ δύσκολο αλλά και τόσο διασκεδαστικό ! Μία μόνο στιγμή μπορεί να σου δώσει τη δύναμη να τα ξεχάσεις όλα στη στιγμή !

  2. Ο/Η Χρύσα Κοκ λέει:

    Στα μάτια κάθε παιδιού η μαμά του είναι θεά, η πιο όμορφη, η πιο γλυκιά, η πιο συγκαταβατική, η συντροφιά του! Και η ψυχή και τα μάτια ενός παιδιού δεν κάνουν ποτέ λάθος!!! Είναι υπέροχο και συγκλονιστικό να έχεις μια ψυχούλα ή και περισσότερες που να σε αγαπούν τόσο βαθιά και ανεπιτύδευτα!!! Είναι η μεγαλύτερη τύχη στον κόσμο!!! 😉

  3. Ο/Η marygoroundmm λέει:

    Ειναι ομορφο να μαγαλωνεις μαζι με το παιδι σου, να μαθαινει αυτο απο σενα και εσυ απο αυτο! Αν δεν ειναι αυτο η απολυτη ισορροπια τοτε τι??? χχχ

Leave a Reply