Μαμά σε αμηχανία!

Σερφάρω. Χαζεύω. Μαγειρεύω. Αποφεύγω. Ξεχνάω. Προσπερνάω.  Γράφω. Διαβάζω. Τρέχω. Είναι πολλά αυτά που κάνω. Και κάνω πως δεν καταλαβαίνω. Και καταλαβαίνω πότε ξεφεύγω. Και ξεφεύγω από το χρόνο. Και ο χρόνος  δεν μου επιτρέπει βιασύνες. Γιατί μόνο εκείνος μπορεί να βιάζεται. Γ#%$^*ο!

Στο μεταξύ, φοβάμαι. Κι ελπίζω. Και τρέχω. Και ψιθυρίζω. Και φωνάζω. Κι αγαπώ. Και ξεχνώ. Και κοιμάμαι. Και αποφεύγω. Και διεκδικώ. Και δοκιμάζω. Και προσπαθώ. Και προειδοποιώ. Και τιμωρώ. Συγκεκριμένα, με τιμωρώ! Για όλα όσα δεν προλαβαίνω να πω, να δείξω, να κάνω, ή να μοιραστώ με τα αγόρια μου.

Στο μεταξύ, λέω να κάνω την αρχή εδώ και να μοιραστώ την αμηχανία μου! Τέτοιες ώρες κι αυτή έχει τον λόγο της..

καλή συνέχεια

 

 

 

 

Tags: , , , , ,

5 Σχόλια to “Μαμά σε αμηχανία!”

 1. Ο/Η Χρύσα Κοκ λέει:

  Όλες οι εργαζόμενες μαμάδες μοιραζόμαστε το ίδιο άγχος και την ίδια αγωνία!!! Ναι … το παραδέχομαι και εγώ παιρνώ ελάχιστο χρόνο με τα ζουζούνια μου λόγω υποχρεώσεων αλλά και πάλι πιστεύω στην ποιότητα του χρόνου και όχι στην ποσότητα!!! Υπάρχουν φορές που θα ήθελα να είμαι δίπλα τους συνέχεια και όταν αυτό γίνεται ο ενθουσιασμός σκάει από την γωνία! Σημασία έχει η ΑΓΑΠΗ και το να την μοιράζεσαι μαζί τους και όταν λείπει η φυσική παρουσία αυτά αισθάνονται ότι είσαι πάντα έκεί δίπλα τους και στα καλά και στα άσχημα!!!

 2. Ο/Η Evi Efthimiadou λέει:

  όλοι φοβόμαστε,και λυπόμαστε και ξεχνάμε αλλά βασικά αγαπάμε και αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία.Πάντα μέσα μας υπάρχει μία μάχη συναισθημάτων.Εγώ προσπαθώ να σπρώχνω λίγο μπροστά το συναίσθημα που με πάει παραπέρα και αυτό τελικά να υπερισχύει…και έτσι πάω παρακάτω και έρχονται οι ισορροπίες πρώτα μέσα μου και έπειτα όλα είναι πιο εύκολα και στρωτά…φιλιά πολλά

 3. Ο/Η Εύη λέει:

  Δυο πλευρές που βρίσκονται πάντα σε μάχη… η γλυκιά μανούλα που ακούει τα σ’ αγαπάω μαμά και η στρίγκλα που τα εξοργίζει και τα κάνει να τσιρίζουν.. πόσο θα θέλαμε όλες μας να εξαφανίσουμε από προσώπου γης τη στρίγκλα αλλά τσουπ όλο και ξεπετιέται και πάνω που λες θα είναι η τελευταία φορά … όμως είναι τόσο παρήγορο να ακούς και να διαβάζεις ότι δεν είσαι μόνη σου, είμαστε πολλές και μπορεί στο μυαλό να ξέρουμε όλες τους κανόνες της παντοτινά γλυκιάς μανούλας αλλά ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και πρέπει να κάνουμε λάθη και να παιδευτούμε γιατί μόνο έτσι εκτιμάμαι τον ήλιο που έρχεται μετά την αστραποβροντή… Φιλάκια πολλά Έφη μου θα το ξαναπώ με ταξιδεύεις όμορφα σε κάθε σου άρθρο !!!

 4. Ο/Η Antriana..Io λέει:

  Τάδε (μαμά) Έφη… δεν χορταίνω να σε διαβάζω. Στα μπλογκς, στο φβ, στο τουίτερ, τα λόγια σου από κοντά. Με παρασέρνεις και μπαίνω μαζί σου στη φιλοσοφία του αλλιώς κι του αλλιώτικα. Δεν είμαι μαμά, αλλά ασχολούμαι με παιδιά.
  Φιλιά πολλά ξανά:-)

  • Ο/Η Έφη Ανέστη λέει:

   Αγαπημένη μου Αντριάνα είσαι τριγύρω κι είναι ωραία. ΥΓ: Όποτε αισθανθείς την ανάγκη να μοιραστείς μια δική σου «παιδική ιστορία» ή ό,τι, ξέρεις που θα με βρεις! Ναι; χχ
   ευχαριστωωω

Leave a Reply